Удосконалення технології соковмісних напоїв

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В результаті комплексу аналітичних та експериментальних досліджень вперше: - науково обґрунтовано узагальнюючий критерій якості полікомпонентних рецептурних композицій харчових продуктів профілактичного призначення - фіт-фактор; - розроблено конструкції апаратів для електромагнітної обробки напоїв та встановлено параметри електромагнітного поля та режими обробки води і водних об’єктів; - виготовлено промислову та маломасштабну моделі апаратів для ЕМО напоїв; - визначено ефект дії електромагнітної обробки на фізико-хімічні показники якості питної води; - визначено вплив електромагнітного поля на активацію обмінних процесів у біологічних об’єктах; - досліджено закономірності зміни функціонально — технологічних властивостей соків та напоїв під впливом електромагнітної обробки.
Опис
Михайлова, К. А. Удосконалення технології соковмісних напоїв : монографія складена за матеріалами дис. Михайлової К. А. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук викон. під кер. д.т.н. Тележенко Л. М. / К. А. Михайлова, Є. П. Штепа ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — Одеса, 2019. — 200 с.
Ключові слова
напої, створення напоїв, фіт-фактор, питна вода, електромагнітна обробка, SPA-напої
Бібліографічний опис