Перегляд за Автор "Штепа, Є. П. "
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології соковмісних напоїв(2019) Михайлова, К. А.; Штепа, Є. П.В результаті комплексу аналітичних та експериментальних досліджень вперше: - науково обґрунтовано узагальнюючий критерій якості полікомпонентних рецептурних композицій харчових продуктів профілактичного призначення - фіт-фактор; - розроблено конструкції апаратів для електромагнітної обробки напоїв та встановлено параметри електромагнітного поля та режими обробки води і водних об’єктів; - виготовлено промислову та маломасштабну моделі апаратів для ЕМО напоїв; - визначено ефект дії електромагнітної обробки на фізико-хімічні показники якості питної води; - визначено вплив електромагнітного поля на активацію обмінних процесів у біологічних об’єктах; - досліджено закономірності зміни функціонально — технологічних властивостей соків та напоїв під впливом електромагнітної обробки.