Основи сушіння зерна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У підручнику розглянуто основи теорії та технології сушіння зерна, техніку його сушіння, контроль та регулювання процесу сушіння зерна. Докладно описано конструкції сушарок, шляхи їх реконструкції з метою вдосконалення. Висвітлено питання охорони праці, техніки безпеки, екології, розкрито суть протипожежних заходів.Для студентів фахових коледжів, які навчаються за спеціальністю "Харчові технології", та працівників зернової галузі.
Опис
Станкевич, Г. М. Основи сушіння зерна : підручник для студентів фахових коледжів, які навчаються за спец. "Харчові технології" / Г. М. Станкевич, Т. В. Страхова, А. В. Борта. — Одеса, 2022. — 248 с.
Ключові слова
зерно, технології сушіння зерна, методи сушіння, режими сушіння зерна, техніка сушіння зерна, контроль та регулювання, охорона праці, протипожежні заходи
Бібліографічний опис