Перспективи комплексного перероблення молочної сироватки у продукти преміум-класу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ткаченко Н. А. Перспективи комплексного перероблення молочної сироватки у продукти преміум-класу / Н. А. Ткаченко, Т. А. Антонюк // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2022 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 20–23 верес. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 58–60 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
комплексне перероблення сироватки, молочна сироватка
Бібліографічний опис