Технололгія безлактозного високобілкового кисломолочного десерту з маслянки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Трубнікова А. А. Технололгія безлактозного високобілкового кисломолочного десерту з маслянки / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова, Т. Є. Шарахматова // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2022 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 20–23 верес. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 53–54 : табл., рис. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
безлактозний високобілковий десерт, кисломолочний десерт, десерт з маслянки
Бібліографічний опис