Полісахариди геміцелюлоз як модифікатор властивостей БАР: комплекс манану з куркуміном

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Черно Н. К. Полісахариди геміцелюлоз як модифікатор властивостей БАР: комплекс манану з куркуміном / Н. К. Черно, К. І. Наменко, К. С. Єршова // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2022 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 20–23 верес. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 42–44. – Бібліогр.: 10 назв.
Ключові слова
полісахариди геміцелюлоз, модифікатор властивостей БАР, комплекс манану з куркуміном
Бібліографічний опис