Альтернативні джерела води та їх застосування на підприємствах харчової галузі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Коваленко О. О. Альтернативні джерела води та їх застосування на підприємствах харчової галузі / О. О. Коваленко, О. Б. Василів, Є. О. Шаповал // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2022 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 20–23 верес. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 28–29.
Ключові слова
альтернативні джерела води, підприємства харчової галузі
Бібліографічний опис