Контроль якості, безпека та екологія в галузі. Рибопереробна галузь

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Викладено основи сенсорних методів дослідження якості, фізичних, хімічних, фізико-хімічних та інструментальних методів контролю технологічних процесів, якості, безпеки та екології в рибопереробній галузі - сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та тари, готової продукції. Наведено основні положення та специфіку організації технохімічного контролю при виробництві різних асортиментів продукції галузі, ефективного проведення вхідного контролю сировини, виробничого контролю параметрів технологічних процесів та, як наслідок, забезпечення якості, безпечності та екології, як виробництва, так і готової продукції.
Опис
Паламарчук, А. С. Контроль якості, безпека та екологія в галузі. Рибопереробна галузь : навч. посіб. до лаб. занять / А. С. Паламарчук, Н. М. Кушніренко, О. А. Глушков ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — Одеса : ОНАХТ, 2020. — 92 с.
Ключові слова
рибопереробна галузь, сенсорний метод дослідження, дослідження якості риби, риба свіжа, охолоджена риба, морожена риба, тузлук, солона риба, в'ялена риба, копчена риба, зерниста ікра, рибна кулінарна продукція, рибні напівфабрикати, консервна металева тара, рибні консерви, рибні пресерви, кормове рибне борошно, рибний жир, харчовий агар
Бібліографічний опис