Аналіз процедур заснованих на принципах системи НАССР у виробництві карамелі льодяникової «Карамелькіно Дюшес» ТМ «Roshen»
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
Основною місією підприємстває задоволення потребспоживачів в
якіснійтадоступній продукції.Цілями підприємства є збільшення рівня якості
продукції; розширення
своєїчасткинавнутрішньомутазовнішньомуринку;максимізаціяприбутку;підв
ищення кваліфікації персоналу; мінімізація витрат на сировину та
матеріали;запровадженняновітніх технологій увиробництві.
У нашій країні найбільше випускається карамелі льодяникової як
найбільш доступною для населення за ціною. Виробництво цих видів
карамелі є високомеханізованим. При виробництві карамелі льодяникової,
також як і інших кондитерських виробів обов'язковим є етап контролю якості
сировини, напівфабрикатів і виробів із застосуванням стандартів і
сертифікатів якості. Крім того, за безпечність харчових продуктів, в першу
чергу, відповідальні виробники, які повинні врахувати всі ризики не тільки
свого виробництва, але й на попередніх етапах виробництва.
Тому темою дипломного проектує аналіз виробництва карамелі
льодяникової та аналіз процедур заснованих на принципах системи НАССР у
виробництві карамелі льодяникової «Карамелькіно Дюшес» ТМ «Roshen».
Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити такі завдання:
– ознайомитися із структурою та асортиментом підприємства
«Roshen», що виробляє карамелі льодяникової «Карамелькіно Дюшес»;
– здійснити аналіз технологічного процесу виробництва карамелі
льодяникової;
– здійснити аналіз технологічно-транспортного обладнання
виробництва;
– провести технологічну експертизу виробництва карамелі
льодяникової;
– визначити можливу фальсифікацію та дефекти виробництва
продукту;
– розробити НАССР-план та визначати критичні контрольні точки
виробництва;
– визначити шляхи організації охорони праці та навколишнього
середовища підприємства.
Опис
Ключові слова
карамель льодяникова, цукор, карамелізація, НАССР, технологічний процесс