Технологічна експертиза виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання в умовах ТМ «Люстдорф», м. Іллінці
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
Об’єкт дослідження: Технологічна експертиза виробництва масла
«Селянського» солодковершкового способом збивання.
Предмет дослідження: розроблення системи НАССР при виробництві
масла «Селянського» солодковершкового способом збивання.
Мета дипломного проекту: розглянути методи проведення контролю
якості та технологічну експертизу масла «Селянського» солодковершкового
способом збивання. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання:
1. Охарактеризувати підприємство;
2. Провести аналіз сировини;
3. Провести аналіз технологічного процесу виробництва масла
«Селянського» солодковершкового способом збивання;
4. Розробити НАССР-план та визначити критичні контрольні точки
виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання;
5. Визначити точки технохімічного та мікробіологічного контролю;
6. Провести аналіз лабораторії підприємства;
7. Вивчення нормативної документації.
Робота оформлена у вигляді розрахунково-пояснювальної записки та
графічної частини і повністю відповідає вимогам кафедри ХХіЕ та
методичним вказівкам виконання дипломного проектування.
Дипломний проект містить: 87 сторінок, 8 таблиць, 2 рисунки, 7
додатків, 56 літературних джерел. Графічний матеріал представлений на 4
листах.
Опис
Ключові слова
масло солодковершкове, технологічна експертиза, НАССР