Технологічна експертиза виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання в умовах ТМ «Люстдорф», м. Іллінці

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
Об’єкт дослідження: Технологічна експертиза виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання. Предмет дослідження: розроблення системи НАССР при виробництві масла «Селянського» солодковершкового способом збивання. Мета дипломного проекту: розглянути методи проведення контролю якості та технологічну експертизу масла «Селянського» солодковершкового способом збивання. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: 1. Охарактеризувати підприємство; 2. Провести аналіз сировини; 3. Провести аналіз технологічного процесу виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання; 4. Розробити НАССР-план та визначити критичні контрольні точки виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання; 5. Визначити точки технохімічного та мікробіологічного контролю; 6. Провести аналіз лабораторії підприємства; 7. Вивчення нормативної документації. Робота оформлена у вигляді розрахунково-пояснювальної записки та графічної частини і повністю відповідає вимогам кафедри ХХіЕ та методичним вказівкам виконання дипломного проектування. Дипломний проект містить: 87 сторінок, 8 таблиць, 2 рисунки, 7 додатків, 56 літературних джерел. Графічний матеріал представлений на 4 листах.
Опис
Ключові слова
масло солодковершкове, технологічна експертиза, НАССР
Бібліографічний опис