Перегляд за Автор "Крайждан, Кирил"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументТехнологічна експертиза виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання в умовах ТМ «Люстдорф», м. Іллінці(ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Крайждан, КирилОб’єкт дослідження: Технологічна експертиза виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання. Предмет дослідження: розроблення системи НАССР при виробництві масла «Селянського» солодковершкового способом збивання. Мета дипломного проекту: розглянути методи проведення контролю якості та технологічну експертизу масла «Селянського» солодковершкового способом збивання. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: 1. Охарактеризувати підприємство; 2. Провести аналіз сировини; 3. Провести аналіз технологічного процесу виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання; 4. Розробити НАССР-план та визначити критичні контрольні точки виробництва масла «Селянського» солодковершкового способом збивання; 5. Визначити точки технохімічного та мікробіологічного контролю; 6. Провести аналіз лабораторії підприємства; 7. Вивчення нормативної документації. Робота оформлена у вигляді розрахунково-пояснювальної записки та графічної частини і повністю відповідає вимогам кафедри ХХіЕ та методичним вказівкам виконання дипломного проектування. Дипломний проект містить: 87 сторінок, 8 таблиць, 2 рисунки, 7 додатків, 56 літературних джерел. Графічний матеріал представлений на 4 листах.