Технологічна експертиза виробництва йогурту термостатного з масовою часткою жиру 2,5% в умовах ТМ «ГМЗ №1», м. Одеса
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
Мета роботи – провести технологічну експертизу виробництва
термостатного йогурту 2,5% жирності.
Об’єктом дослідження є технологія виробництва термостатного йогурту
2,5% жирності.
Предметом дослідження є термостатний йогурт 2,5% жирності; НАССР-план
виробництва термостатного йогурту 2,5% жирності.
Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання:
1. Охарактеризувати підприємство;
2. Провести аналіз сировини;
3. Провести аналіз технологічного процесу виробництва йогурту
(термостатного) 2,5% жирності;
4. Розробити НАССР-план та визначити критичні контрольні точки
виробництва йогурту (термостатного) 2,5% жирності;
5. Визначити точки технохімічного та мікробіологічного контролю;
6. Провести аналіз лабораторії підприємства;
7. Вивчення нормативної документації.
Робота оформлена у вигляді розрахунково-пояснювальної записки та
графічної частини і повністю відповідає вимогам кафедри ХХіЕ та методичним
вказівкам виконання дипломного проектування.
Дипломний проект містить: 113 сторінок, 14 таблиць, 3 рисунки, 7 додатків,
76 літературних джерел. Графічний матеріал представлений на 4 листах.
Опис
Ключові слова
термостатний йогурт 2,5% жирності, НАССР, технологічна експертиза