Технологічна експертиза виробництва йогурту термостатного з масовою часткою жиру 2,5% в умовах ТМ «ГМЗ №1», м. Одеса

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
Мета роботи – провести технологічну експертизу виробництва термостатного йогурту 2,5% жирності. Об’єктом дослідження є технологія виробництва термостатного йогурту 2,5% жирності. Предметом дослідження є термостатний йогурт 2,5% жирності; НАССР-план виробництва термостатного йогурту 2,5% жирності. Для досягнення поставленої мети визначені такі завдання: 1. Охарактеризувати підприємство; 2. Провести аналіз сировини; 3. Провести аналіз технологічного процесу виробництва йогурту (термостатного) 2,5% жирності; 4. Розробити НАССР-план та визначити критичні контрольні точки виробництва йогурту (термостатного) 2,5% жирності; 5. Визначити точки технохімічного та мікробіологічного контролю; 6. Провести аналіз лабораторії підприємства; 7. Вивчення нормативної документації. Робота оформлена у вигляді розрахунково-пояснювальної записки та графічної частини і повністю відповідає вимогам кафедри ХХіЕ та методичним вказівкам виконання дипломного проектування. Дипломний проект містить: 113 сторінок, 14 таблиць, 3 рисунки, 7 додатків, 76 літературних джерел. Графічний матеріал представлений на 4 листах.
Опис
Ключові слова
термостатний йогурт 2,5% жирності, НАССР, технологічна експертиза
Бібліографічний опис