Експертиза технологічного процесу виробництва вина десертного «Кагор Український» ТМ «Одеський степ»

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи
Анотація
Актуальність вибраної теми полягає в тому, що виноградні вина є одним з найбільш популярних видів алкогольної продукції на українському ринку. Тому необхідно знати і розуміти, як правильно зберігати і проводити експертизу даного виду десертних вин. Основною задачею кожного підприємства є підвищення якості виробленої продукції. Тому, виробництво бродильної продукції у відповідності до вимог НАССР, дає впевненість у безпеці виробленого продукту та його якості. Тому метою дипломного проекту є проведення технологічної експертизи виробництва вина десертного «Кагор Український» торгової марки «Одеський степ» та розробка НАССР-плану його виробництва. Об’єкт дослідження: технологічна експертиза виробництва вина десертного «Кагор Український» торгової марки «Одеський степ»
Опис
Ключові слова
виноградне сусло, бродіння, НАССР-план, виробництва, технологічна експертиза, «Кагор Український» торгової марки «Одеський степ»
Бібліографічний опис