«Експертна оцінка якості кабачкової ікри, що

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа
Анотація
Тема дипломної роботи «Експертна оцінка якості кабачкової ікри, що реалізується в торговельних мережах міста Одеси». Диплом містить 4 розділи, висновки до 4 розділів, загальні висновки і рекомендації, 2 рисунків, 17 таблиць, список літератури, який включає 30 найменувань. Зміст роботи викладено на 55 сторінках друкованого тексту. У вступі обґрунтовується актуальність обраної теми, сформульована мета і завдання дослідження, вказується об'єкт і предмет дослідження. У першому розділі розглядаються питання щодо сучасного стану ринку кабачкової ікри, її споживні властивості, показники якості, дефекти, харчову цінність, а також наведена нормативна та законодавча база щодо оцінювання якості та безпечності кабачкової ікри. Другий розділ включає об’єкти та методи досліджень. В третьому розділі визначено товарознавчу оцінку якості шоколадних цукерок, проведено експертне оцінювання. Четвертий розділ містить питання щодо охорони праці товарознавця.
Опис
Ключові слова
експертне оцінювання, кабачкова ікра, цукіні, оцінка сировини
Бібліографічний опис
Зібрання