Проектування цеху по виробницвтву копченостей для ТОВ «Одеспродкомплекс» в Одеській області.
Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів
Анотація
У проекті проведено аналіз сировинної зони, визначена проектована
потужність цеху по виробництву копченостей. Виходячи
з обґрунтованої потужності обраний широкий асортимент продукції.
Розраховано потрібну кількість основної і допоміжної сировини і
допоміжних матеріалів. Логічно обґрунтований вибір нового сучасного
технологічного обладнання, розраховано його потрібну кількість.
Обрані технологічні схеми виробництва копченостей із свинини і
яловичини. Охарактеризовано вимоги до сировини та готової продукції
відповідно до нормативно-технічною документацією. Розраховано кількість
основних і допоміжних робітників.
Розраховані площі виробничих приміщень і скомпоновані у
виробничий корпус. Наведено схему контролю основної і допоміжної
сировини, допоміжних матеріалів по ходу виробництва. Розраховані потреби
цеху в холодній і гарячій воді, парі, електроенергії.
Охарактеризовано заходи з охорони праці і екологічної безпеки на
підприємстві.
Опис
Ключові слова
мясо, вииоби з свинини, вироби з яловичини