Проектування цеху по виробництву напівфабрикатів для ТОВ «Гаврилівка» в Одеській обл.
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів
Анотація
Мета дипломного проекту – розробка проекту , що випускає напів-
фабрикати з яловичини і свинини з ефективним використанням м'ясної
сировини та широким асортиментом натуральних та рубаних напівфабри-
катів.
Проектом передбачений випуск продуктів з яловичини і свинини,
які користуються широким попитом у населення.
Підібрані технологічні схеми виробництва продукції, здійснений
підбір сучасного високопродуктивного обладнання з високим ступенем
механізації і автоматизації технологічних процесів. Виконані розрахунки
сировини, матеріалів, енергетичних ресурсів, необхідних для виробництва
продукції. Здійснений розрахунок площ виробничих приміщень і робочої
сили.
В проекті передбачені заходи з охорони праці і екологічної безпеки.
Техніко-економічними розрахунками підтверджена економічна ефе-
ктивність будівництва цеха.
Опис
Ключові слова
напівфабрикати з яловичини, напівфабрикати з свинини