Проектування цеху по виробництву напівфабрикатів для ТОВ «Гаврилівка» в Одеській обл.

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів
Анотація
Мета дипломного проекту – розробка проекту , що випускає напів- фабрикати з яловичини і свинини з ефективним використанням м'ясної сировини та широким асортиментом натуральних та рубаних напівфабри- катів. Проектом передбачений випуск продуктів з яловичини і свинини, які користуються широким попитом у населення. Підібрані технологічні схеми виробництва продукції, здійснений підбір сучасного високопродуктивного обладнання з високим ступенем механізації і автоматизації технологічних процесів. Виконані розрахунки сировини, матеріалів, енергетичних ресурсів, необхідних для виробництва продукції. Здійснений розрахунок площ виробничих приміщень і робочої сили. В проекті передбачені заходи з охорони праці і екологічної безпеки. Техніко-економічними розрахунками підтверджена економічна ефе- ктивність будівництва цеха.
Опис
Ключові слова
напівфабрикати з яловичини, напівфабрикати з свинини
Бібліографічний опис