Реконструкція кафе при ЦЗХСМ ОНПУ у м. Одеса з перепрофілюванням у кафе пельменну

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Дипломний проект, метою якого є реконструкція кафе при ЦЗХСМ ОНПУ у м. Одеса з перепрофілюванням у кафе пельменну, складається з таких розділів: Вступ, в якому розглянуто основні задачі та напрями розвитку галузі громадського харчування, в цілому мету даного проекту. Аналіз регіонального ринку послуг підприємств харчування заданого регіону: вибір типу підприємства харчування в даному місті. Він містить теоретичне обґрунтування і дослідування регіонального ринку продукції і послуг підприємств харчування, загальну характеристику об`єму попиту і можливостей ринку, вплив конкуренції та інших факторів, визначення можливих типів підприємств, необхідних у даному регіоні. Навчально-дослідна робота. Технологічний розділ включає розробку виробничої програми підприємства і цехів, розробку схеми виробничого процесу підприємства, обґрунтування складу приміщень, проектування складського господарства, заготовочних та доготівельних цехів, торгових, адміністративно-побутових та допоміжних приміщень, розрахунок обладнання. Представлені організація виробництва, контроль якості продукції, організація обслуговування, санітарно-гігієнічне забезпечення, рекламне забезпечення діяльності та об`ємно-планувальне рішення підприємства. Технохімічний та мікробіологічний контроль виробництва Моделювання процесу надання послуг Енергетичне та матеріально – ресурсне забезпечення Охорона праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва. Охорона навколишнього середовища передбачає гігієнічні вимоги до території генерального плану та планування приміщень, реалізація яких гарантує безпеку підприємства з урахуванням екології зовнішнього середовища. Економічна ефективність та інвестиційна привабливість проекту визнається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності пельменної та терміном окупності інвестиційних витрат на будівництво підприємства.
Опис
Ключові слова
Реконструкція ЗРГ, кафе, пельменна, закусочна, студентське харчування, меню кафе
Бібліографічний опис