Реконструкція кафе при ЦЗХСМ ОНПУ у м. Одеса з перепрофілюванням у кафе пельменну
Ескіз недоступний
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Дипломний проект, метою якого є реконструкція кафе при ЦЗХСМ ОНПУ у м. Одеса з перепрофілюванням у кафе пельменну, складається з таких
розділів:
Вступ, в якому розглянуто основні задачі та напрями розвитку галузі громадського харчування, в цілому мету даного проекту.
Аналіз регіонального ринку послуг підприємств харчування заданого регіону: вибір типу підприємства харчування в даному місті. Він містить теоретичне обґрунтування і дослідування регіонального ринку продукції і послуг підприємств харчування, загальну характеристику об`єму попиту і можливостей
ринку, вплив конкуренції та інших факторів, визначення можливих типів підприємств, необхідних у даному регіоні.
Навчально-дослідна робота.
Технологічний розділ включає розробку виробничої програми підприємства і цехів, розробку схеми виробничого процесу підприємства, обґрунтування
складу приміщень, проектування складського господарства, заготовочних та
доготівельних цехів, торгових, адміністративно-побутових та допоміжних приміщень, розрахунок обладнання. Представлені організація виробництва, контроль якості продукції, організація обслуговування, санітарно-гігієнічне забезпечення, рекламне забезпечення діяльності та об`ємно-планувальне рішення підприємства.
Технохімічний та мікробіологічний контроль виробництва
Моделювання процесу надання послуг
Енергетичне та матеріально – ресурсне забезпечення
Охорона праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва.
Охорона навколишнього середовища передбачає гігієнічні вимоги до території генерального плану та планування приміщень, реалізація яких гарантує
безпеку підприємства з урахуванням екології зовнішнього середовища.
Економічна ефективність та інвестиційна привабливість проекту визнається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності пельменної
та терміном окупності інвестиційних витрат на будівництво підприємства.
Опис
Ключові слова
Реконструкція ЗРГ, кафе, пельменна, закусочна, студентське харчування, меню кафе