Будівництво круп'яного заводу з переробки зерна ячменя в круп'яні продукти продуктивністю 50 т на добу

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра технології переробки зерна
Анотація
Темою кваліфікаційної роботи є «Будівництво круп’яного заводу з переробки зерна ячменю в круп’яні продукті продуктивністю 50 т/добу» Основою для прийняття рішення для будівництва даного круп’яного заводу стало те, що зріс попит населення на суміші декількох злаків, які, в свою чергу, є продуктами профілактичного та функціонального призначення, мають поліпшений хімічний склад і підвищену енергетичну цінність. Удосконалення технології з переробки ячменю в різні продукти харчування, є доцільним, оскільки вони вважаються продуктами функціонально призначення і як наслідок мають підвищену харчову цінність. Кваліфікаційна робота складається з розрахунково-пояснювальної записки обсягом 94 сторінок та графічної частини представленої на 11 листах. Структура проекту наступна: вступ, зміст, 5 розділів, кожен з яких містить підрозділи відповідно, висновки та список літератури.
Опис
Ключові слова
круп’яний завод, ячмінь, сучасне підприємство, скорочений технологічний процес
Бібліографічний опис