Розробка технології переробки пшениці в круп’яні продукти
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра технології переробки зерна
Анотація
Тема: «Розробка технології переробки зерна пшениці в круп`яні
продукти»
В якості сировини традиційно використовується сім основних злакових культур (просо ,гречка, рис, овес, ячмінь, пшениця, кукурудза) та одна бобова культура (горох). Асортимент продуктів зазвичай складають подрібнені крупи, плющені крупи, пластівці та борошно із круп’яних культур. Переважна більшість технологій для виробництва зазначеного асортименту продуктів є складними та протяжними, у більшості випадків передбачають переробку зерна декількома потоками (фракціями), що потребує значних технологічних площ для їх реалізації.
В процесі роботи розроблено структуру та обґрунтовано режими переробки зерна пшениці в крупи типу булгур із застосуванням традиційних режимів виробництва круп. Доведено високу економічну ефективність будівництва такого підприємства.
Кваліфікаційна робота складається із вступу, змісту, 6 розділів, висновків, списку використаної літератури(109 сторінок) та креслень (11 листів формату А1).
Опис
Ключові слова
круп’яний завод, сучасне підприємство, скорочений технологічний процес