Використання рослинних компонентів в виробництві м’ясопродуктів функціонального призначення
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів
Анотація
По результатам проведених досліджень був зроблен висновок, що заміна до 3% м’яса кролів на крупу булгур дозволяє:
- отримати січені м’ясо-рослинні напівфабрикати з м’яса кролів доброї якості з диєтичними властивостями;
- підвищить у напівфабрикатах кількість білків рослинного походження і наблизити співвідношення білків рослинного і тваринного походження до рекомендуємого, що підвищує ступінь засвоювання м’ясо-рослинних січених напівфабрикатів з м’яса кролів;
- збагаченню м’ясо-рослинних січених напівфабрикатів компонентами крупи булгур, що сприяє поліпшенню їх якості;
- знизити вартість м’ясо-рослинних напівфабрикатів з м’яса кролів за рахунок найбільш низької ціні на крупу булгур по відношенню до кролячого м’яса.
Опис
Ключові слова
м'ясо кролів, крупа булгур, напівфабрикати