Проєктування консервного цеху з розробкою сировинного та підготовчого відділень в Одеській області
Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів
Анотація
Представлено кваліфікаційну роботу в повному об'ємі на сторінках друкарського тексту записки розрахунково-пояснювальної і 4 листа графічного матеріалу.
На підставі обґрунтованої потужності вибраний асортимент продукції. Розрахована потрібна кількість основної і допоміжної сировини, допоміжних матеріалів. Грамотна обґрунтований вибір нового сучасного технологічного устаткування, розрахована його потрібна кількість. Вибрані технологічні схеми виробництва натуральних м’ясних консервів, м’ясо-рослинних та фаршевих консервів.
Охарактеризовані вимоги до сировини і готової продукції відповідно до нормативно-технічної документації. Розрахована кількість основних і допоміжних робітників. Розраховані площі виробничих приміщень і скомпоновані у виробничий корпус. Приведена схема контролю основної і допоміжної сировини, допоміжних матеріалів по ходу виробництва. Розраховані потреби цеху в холодній і гарячій воді, парі, електроенергії.
Охарактеризований промисловий майданчик, розраховані площі будівель і споруд на генеральному плані підприємства. Вказані можливі небезпечні і шкідливі виробничі чинники у відділеннях, що розробляються, і приведені заходи щодо захисту робітників основного виробництва.
Опис
Ключові слова
м'ясо яловичини, м'ясо свинини, м'ясні консерви, натуральні консерви, фаршеві консерви, м'ясо-рослинні консерви