Проєктування цеху з виробництва консервів із м’яса птиці для ТОВ «Гаврилівка» в Одеській області

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів
Анотація
Мета дипломного проекту – розробка проекту підприємства, що виробляє консервну продукцію, яка містить м’ясо птиці із впровадженням інноваційних технологій з використанням обладнання провідних фірм-виробників. Впровадження проекту дозволить розширити асортимент продукції, що реалізується та коло споживачів. Проектом передбачений випуск 16 видів продукції, які обов’язково містять м’ясо птиці і деяких рецептурах – допоміжну сировину. Техніко-економічними розрахунками обумовлена перспективність будівництва цеха на території Одеської області, біля населеного пункту Нерубайске. Підібрані технологічні схеми виробництва продукції, здійснений підбір сучасного високопродуктивного обладнання із високим ступенем механізації і автоматизації технологічних процесів. Здійснений розрахунок площ виробничих приміщень і робочої сили. Виконані розрахунки сировини, матеріалів, енергетичних ресурсів, необхідних для виробництва продукції. В проекті передбачені заходи з охорони праці і охорони екологічної безпеки навколишнього середовища.
Опис
Ключові слова
м'ясо птиці, консерви з м'яса птиці
Бібліографічний опис