Маркетингове дослідження ринку ресторанної індустрії з метою створення кафе "Морозиво" в м. Одесі при Гостинному дворі "Галіан"

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі
Анотація
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання щодо маркетингового дослідження ринку ресторанної індустрії з метою створення кафе «Морозиво» в м. Одесі при Гостиному дворі «Галіан». Кваліфікаційна робота містить такі розділи: 1. Теоретичні підходи щодо маркетингового дослідження ринку ресторанної індустрії при розробці та впровадженні нового закладу; 2. Маркетингове дослідження ринку ресторанної індустрії; 3. Рекомендації щодо розробки гіпотези стратегії виведення на ринок нового закладу. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження ринку ресторанної індустрії з метою виведення на ринок нового закладу. Предметом дослідження є комплекс науково-теоретичних, методичних і прикладних аспектів проектом створення кафе-морозиво при Гостинному дворі «Галіан» в м. Одесі з економічним обґрунтуванням його доцільності і ефективності функціонування. При вирішенні поставлених завдань застосовувалися такі методи, як п′ятирівнева концепція товару в маркетингу за Ф. Котлером, SWOT-аналіз, PEST-аналіз, анкетування та комплекс маркетингу «4Р». У кваліфікаційній роботі після аналізу факторів маркетингового середовища було зроблено підсумок і визначено найбільш важливі з них, які потім було використано в розробці нового закладу, а саме кафе «Морозиво». Робота містить 34 таблиці, 26 рисунків та 40 літературних джерел.
Опис
Ключові слова
ринок ресторанної індустрії, 5 рівнева концепція товару за Ф. Котлером, споживачі, анкетування, конкуренти, макро- і мікросередовище, концепція нового закладу, комплекс маркетингу "4Р", маркетингові стратегії, бюджет на маркетинг
Бібліографічний опис
Зібрання