Мікробіологія галузі. Мікробіологія у ресторанному господарстві

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Навчальний посібник написано відповідно до чинної навчальної та робочої програми дисципліни «Мікробіологія галузі», яка є однією з базових для фахової підготовки бакалаврів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології ресторанного бізнесу». Матеріал посібника спрямований на набуття студентами знань та практичних навичок у такій важливій сфері управління якістю харчових продуктів в ресторанному господарстві, як мікробіологічні параметри безпеки та санітарно-бактеріологічний контроль виробництва.
Опис
Мікробіологія галузі. Мікробіологія у ресторанному господарстві : навч. посіб. / А. В. Егорова, Л. В. Капрельянц, Л. В. Труфкаті та ін. ; Одес. нац. технол. ун-т. — Івано-Франківськ, 2022. — 168 с.
Ключові слова
мікробіологічний контроль, харчові продукти, мікробіологічні критерії безпеки, санітарно-гігієнічні критерії безпеки, харчові захворювання, санітарія закладів громадського харчування, гігієна закладів громадського харчування, виявлення мікроорганізмів, мікробіологічний контроль у хлібопекарному виробництві, мікробіологічний контроль у кондитерському виробництві, мікробіота борошна, мікробіота риби, мікробіота рибних продуктів, мікробіота промислових безхребетних, критерії безпеки м'яса, критерії безпеки м'ясних продуктів, мікробіологія вина, мікробіологія пива
Бібліографічний опис