Етнічні кухні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Освіта України
Анотація
У навчальному посібнику висвітлені особливості етнічних кухонь ряду країн світу. Розглянуті традиційні та сучасні технології приго тування етнічних страв. Наведені рецептури найбільш характерних страв та напоїв етнічних кухонь світу. Дано рекомендації щодо вибору сировини і технологічнихрежимів приготування етнічних страв, розробки меню, підбору обладнання, організації виробництва й обслуговування гостей для закладів ресторанного господарства, які спеціалізуються на етнічній кухні. Розкриті особливості й nриведені міжнародні норми в організації харчування іноземних туристів у ресторанних закладах. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за СВО «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології ресторанного бізнесу» для вивчення дисципліни «Етнічні кухні», коледжів і фахівців з ресторанного бізнесу. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.
Опис
Калугіна, І. М. Етнічні кухні : навч. посіб. / І. М. Калугіна, Л. М. Тележенко, С. О. Поплавська. — Одеса : Освіта України, 2022. — 308 с.
Ключові слова
кухня країн Європи, українська кухня, кухня країн Близького Сходу, кухня країн Африки, кухня країн Азії, кухня країн Північної Америки, кухня країн Південної Америки, кухня країн Австралії, кухня країн Нової Зеландії, організація харчування, іноземні туристи
Бібліографічний опис