Взаємопроникнення як корегуючий фактор виготовлення десертів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Тележенко Л. М. Взаємопроникнення як корегуючий фактор виготовлення десертів / Л. М. Тележенко, М. С. Нападовська // Збірник тез доповідей 82-ї наукової конференції викладачів університету, Одеса, 26–29 квіт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 98–99. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
виготовлення десертів, багатошарові десерти, взаємопроникнення
Бібліографічний опис