Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Частина 2

Анотація
Навчальний посібник для студентів СВО "Бакалавр" та "Магістр" за спеціальністю 076 "Підприємництво,, торгівля та біржова діяльність" за освітньою програмою "Товарознавство та експертиза в митній справі"
Опис
Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Частина 2 : навч. посіб. у 2-х ч. / Я. Г. Верхівкер, К. С. Гарбажий, В. А. Луцькова та ін. ; за ред. Я. Г. Верхівкера ; Одес. нац. технол. ун-т. — Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2022. — 372 с.
Ключові слова
товарознавство м'яса, товарознавство м'ясних товарів, товарознавча характеристика, зерноборошняні вироби, хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, цукр, замінники цукру, мед, овочі, плоди, гриби, пакування, митне оформлення, споживчі товари
Бібліографічний опис