Перегляд за Автор "Недобійчук, Т. В."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення показніків якості та безпеки вторинних матеріальніх ресурсів в олійно-жіровій галузі(2021) Недобійчук, Т. В.; Трубнікова, А. В.; Чабанова, О. Б.
- ДокументРозробка технології сушіння кисломолочного сиру у завислому шарі(ОНАХТ, 2003) Недобійчук, Т. В.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 - технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів. Дисертація присвячена розробці та обгрунтуванню технології сушіння кисломолочного сиру у завислому шарі. Досліджено вплив параметрів сушіння і стабілізуючих добавок на фізико-хімічні, мікробіологічні і органолептичні показники якості сухого та відновленого кисломолочного сиру. На основі отриманих результатів для кращого відновлення запропоновано використовувати в якості стабілізуючих добавок агар і солі-стабілізатори - тризаміщенний лимоннокислий натрій та лимоннокислий калій і визначено їх оптимальну кількість. Розроблена технологія дозволяє отримати продукт тривалого зберігання, якій після відновлення за своїми органолептичними і фізико-хімічними показниками не поступається свіжому кисломолочному сиру. Розроблено проект науково-технічної документації на сухий кисломолочний сир. Проведена апробація показала високу економічну ефективність розробленої технології.
- ДокументТоварознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення(ОЛДІ-ПЛЮС, 2021) Верхівкер, Я. Г.; Гарбажий, К. С.; Луцькова, В. А.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.; Шенгелая, М. В.; Супрунець, Н. В.Лабораторний практикум призначений для студентів СВО «Бакалавр» та «Магістр» за спеціальністю 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» за освітньою програмою: «КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ТОВАРОЗНАВСТВО І ЕКСПЕРТИЗА». У лабораторному практикумі, який розроблено викладачами кафедри Товарознавства та митної справи Одеської національної академії харчових технологій, наведені завдання, методичні рекомендації для лабораторних, практичних і самостійних робіт, а також питання для самоконтроля знань по товарознавству господарських товарів, дорогоцінних металів, культурних цінностей, алкогольних напоїв, молочних продуктів, рибних та м’ясних продуктів, зернових культур, кондитерських товарів, цукру, замінників цукру, меду, овочів і плодів та товарознавча характеристика їх пакування. Крім того у лабораторному практикумі також наведені практичні роботи по митному оформленню споживчих товарів та вирішенню практичних ситуацій, які виникають при оформленні товарів, що переміщуються через митний кордон України. Лабораторний практикум також буде корисним практичним працівникам, які займаються питаннями товарознавства та здійсненням митних формальностей при перетині споживчими товарами кордону України.
- ДокументТоварознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Частина 1(ОЛДІ-ПЛЮС, 2022) Верхівкер, Я. Г.; Гарбажий, К. С.; Луцькова, В. А.; Когут, І. М.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.Навчальний посібник для студентів СВО "Бакалавр" та "Магістр" за спеціальністю 076 "Підприємництво,, торгівля та біржова діяльність" за освітньою програмою "Товарознавство та експертиза в митній справі"
- ДокументТоварознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Частина 2(ОЛДІ-ПЛЮС, 2022) Верхівкер, Я. Г. ; Гарбажий, К. С. ; Луцькова, В. А. ; Когут, І. М.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.Навчальний посібник для студентів СВО "Бакалавр" та "Магістр" за спеціальністю 076 "Підприємництво,, торгівля та біржова діяльність" за освітньою програмою "Товарознавство та експертиза в митній справі"
- ДокументТоварознавча оцінка кисломолочного сиру, реалізуємого в торговельній мережі міста Одеси(2020) Трубнікова, А. А.; Недобійчук, Т. В.В даній роботі наведені результати оцінки якості кисломолочного сиру. Матеріалом для дослідження є 3 зразки сиру торгових марок «Простоквашино», «Своя лінія» і «Українське». Оцінка якості сиру проводиться відповідно до вимог ДСТУ 4554:2006 «Сир кисломолочний. Технічні умови». Органолептичні показники оцінювали за баловою шкалою.