Захисне їстівне плівкоутворювальне покриття для заморожених натуральних напівфабрикатів з м’яса курятини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження, метою якого була розробка плівкоутворювального їстівного покриття для подовження терміну зберігання натуральних заморожених напівфабрикатів з м’яса курятини.
Опис
Солецька А. Д. Захисне їстівне плівкоутворювальне покриття для заморожених натуральних напівфабрикатів з м’яса курятини / А. Д. Солецька, В. В. Геврик, Л. В. Капрельянц // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : прогр. та тези матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 24 листоп. 2020 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – С. 51–53 : рис. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
їстівне плівкоутворювальне покриття, заморожені напівфабрикати, м’ясо курятини, зберігання заморожених напівфабрикатів
Бібліографічний опис