Перегляд за Автор "Геврик, В. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗастосування плівко-утворюючих полісахаридів у технології виробництва натуральних м’ясних напівфабрикатів(2017) Бондар, Л. Л.; Геврик, В. В.Метою даної роботи була розробка полі-компонентної плівко-утворюючої основи їстівного покриття з бар’єрними властивостями.
- ДокументЗахисне їстівне плівкоутворювальне покриття для заморожених натуральних напівфабрикатів з м’яса курятини(2020) Солецька, А. Д.; Геврик, В. В.; Капрельянц, Л. В.Проведено дослідження, метою якого була розробка плівкоутворювального їстівного покриття для подовження терміну зберігання натуральних заморожених напівфабрикатів з м’яса курятини.
- ДокументРозробка плівко-утворювального складу з ферментно-активною добавкою для заморожених м’ясних напівфабрикатів(2019) Солецька, А. Д.; Геврик, В. В.Метою роботи було розробити плівко-утворювальне покриття з ферментно-активною добавкою для замороженого м'яса птиці, що має бактерицидні властивості та подовжує термін зберігання.