Використання лактози в пивоварінні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2010
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В останні роки для збагачення пива широко використовуються молочні продукти, зокрема – лактоза. Розглянуто історію використання лактози в пивоварінні.
Опис
Погорєлов А. В. Використання лактози в пивоварінні / А. В. Погорєлов, І. В. Мельник // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : зб. пр. за підсумками ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. вчених, аспірантів і студентів, Київ, 9–10 квіт. 2020 р. / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. – Київ, 2020. – С. 117–119. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
пивоваріння, лактоза, молочний стаут, Мілкшейк-IPA
Бібліографічний опис