Перегляд за Автор "Погорєлов, А. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання лактози в пивоварінні(2010) Погорєлов, А. В.; Мельник, І. В.В останні роки для збагачення пива широко використовуються молочні продукти, зокрема – лактоза. Розглянуто історію використання лактози в пивоварінні.
- ДокументДегустаційні панелі та оцінка пива(2019) Погорєлов, А. В.Участь у дегустаційних панелях зазвичай беруть досвідчені та треновані дегустатори, але для оцінки нових сортів пива можуть залучати і постійних споживачів. Існують різні способи проведення дегустації.
- ДокументРозширення асортименту крафтового пива за рахунок впровадження молочного стаута(2020) Погорєлов, А. В.; Ульянов, М. Д; Мельник, І. В.Розроблено експериментальний зразок пива стаут з використанням в рецептурі лактози, який, за основними показниками, відповідає вимогам стандарту України та отримав високу дегустаційну оцінку, і його технологія може бути запропонована для впровадження в умовах міні-пивоварень м. Одеса.