Безпечність і якість м'ясних продуктів в сучасних та майбутніх технологіях

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Освіта України
Анотація
Надано аналітичний огляд сучасних уявлень пpo біохімічні і мікробіологічні процеси, які відбуваються при традиційній тепловій обробці та нетеплових і неінвазивних технологіях, які можуть бути використані у майбутньому (високий тиск, ультразвук, іонізуюче випромінювання тa iн.). 3начна увага приділена актуальним питанням зберігання м'яса і м'ясних пpoдуктів у світі останніх досліджень мікробної популяції, у тому числі патогенів та мікробіоти псування. Дана характеристика існуючим та найбільш перспективним способам захисту від них споживача без втрати якісних показників м’ясної продукції. Монографія може бути корисна для всіх, хто працює в сфері науки, виробництва, а також при навчанні та дослідницькій роботі студентів і аспірантів.
Опис
Віннікова, Л. Г. Безпечність і якість м'ясних продуктів в сучасних та майбутніх технологіях : монографія / Віннікова Людмила Григорівна. — Київ : Освіта України, 2021. — 148 с.
Ключові слова
теплове оброблення м'яса, біохімічні зміни м'яса, мікробіологічна безпека, технології високого тиску, ультразвук в м'ясній промисловості, вплив радіації, якість м'яса, імпульсне електричне поле, високочастотний нагрів, зберігання м'яса, псування м'яса, терміни зберігання, упаковка м'яса, мікробіологічна стабільність
Бібліографічний опис