Перегляд за Автор "Віннікова, Людмила Григорівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБезпечність і якість м'ясних продуктів в сучасних та майбутніх технологіях(Освіта України, 2021) Віннікова, Людмила ГригорівнаНадано аналітичний огляд сучасних уявлень пpo біохімічні і мікробіологічні процеси, які відбуваються при традиційній тепловій обробці та нетеплових і неінвазивних технологіях, які можуть бути використані у майбутньому (високий тиск, ультразвук, іонізуюче випромінювання тa iн.). 3начна увага приділена актуальним питанням зберігання м'яса і м'ясних пpoдуктів у світі останніх досліджень мікробної популяції, у тому числі патогенів та мікробіоти псування. Дана характеристика існуючим та найбільш перспективним способам захисту від них споживача без втрати якісних показників м’ясної продукції. Монографія може бути корисна для всіх, хто працює в сфері науки, виробництва, а також при навчанні та дослідницькій роботі студентів і аспірантів.