Використання методу вакуумного охолодження для попереднього охолодження плодів черешні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті надано аналіз науково-експериментального дослідження процесу вакуумного охолодження плодів черешні. Проведено порівняння різних режимів вакуумного охолодження. Зроблено висновок, що метод вакуумного охолодження є ефективним та підходить для охолодження плодів черешні.
Опис
Ломейко О. П. Використання методу вакуумного охолодження для попереднього охолодження плодів черешні / О. П. Ломейко, Л. В. Єфіменко // Актуальні проблеми енергетики та екології: матеріали XVI Всеукр. наук.-техн. конф., Одеса, 5-7 жовт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, Навч.-наук. ін-т холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського; орг. ком. конф.: голова Б.В. Єгоров, замісники: Н.М. Поварова, Б.В. Косой. – Одеса, 2016. – С. 276-279 : табл., рис. – Бібліогр.: 8 назв.
Ключові слова
охорона навколишнього середовища, зберігання, охолодження, вакуумне охолодження, якість продукції, термін зберігання, швидкість охолодження, втрата ваги, овочі, вакуумний охолоджувач
Бібліографічний опис