Сушіння зерна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
КП ОМД
Анотація
У підручнику розглянуто основи теорії та технології сушіння зерна, техніку його сушіння, експлуатацію і ремонт зерносушарок, контроль та регулювання процесу сушіння зерна. Докладно описано конструкції сушарок, шляхи їх реконструкції з метою вдосконалення, тепловентиляційну та паливну системи, напрями автоматизації процесу сушіння зерна. Вісвітлено питання охорони праці, техніки безпеки, екології, розкрито суть протипожежних заходів. Для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 "Харчові технології", освітня програма "Технологія зберігання і переробки зерна" та працівників зернової галузі.
Опис
Станкевич, Г. М.Сушіння зерна : підручник для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спец. "Технологія зберігання і переробки зерна" та працівників зернової галузі. / Г. М. Станкевич, Т. В. Страхова, А. В. Борта. — Вид. 2-ге, перероб і допов. — Одеса : КП ОМД, 2021. — 248 с.
Ключові слова
зерно, технологія сушіння зерна, вологе повітря, топкові гази, розрахунки процесу сушіння, зерносушарки, методи сушіння, режими сушіння, техніка сушіння, експлуатація та ремонт зерносушарок, контроль процесу сушіння, регулювання процесу сушіння, протипожежні заходи, основи теорії сушіння
Бібліографічний опис