Вплив термооброблення на білкову складову м'яса свинини
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Віннікова Л. Г. Вплив термооброблення на білкову складову м'яса свинини / Л. Г. Віннікова, О. В. Синиця // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2021 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 21–24 верес. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2021. – С. 48–50 : рис. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
термооброблення, білкова складова м'яса, м'ясо свинини