Розробка хлібобулочних виробів оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Розробка хлібобулочних виробів оздоровчого призначення / О. В. Лакіза, Л. Л. Руднєва, В. С. Городянко, А. О. Нещадим // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2021 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 21–24 верес. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2021. – С. 36–38 : табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
вироби оздоровчого призначення, хлібобулочні вироби
Бібліографічний опис