Гідрофільні властивості гідроколоїдів – основа використання їх у харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бужанська М. В. Гідрофільні властивості гідроколоїдів – основа використання їх у харчовій промисловості / М. В. Бужанська, І. М. Ощипок, В. О. Бендина // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2021 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 21–24 верес. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2021. – С. 33–34 : табл. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
гідроколоїди, харчова промисловість
Бібліографічний опис