Виробництво нетрадиційних видів макаронних виробів з використанням борошна з голозерного ячменю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Макарова О. В. Виробництво нетрадиційних видів макаронних виробів з використанням борошна з голозерного ячменю / О. В. Макарова, А. С. Фатєєва, Н. Л. Карацуба // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2021 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 21–24 верес. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2021. – С. 31–33 : рис. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
макаронні вироби, борошно з голозерного ячменю
Бібліографічний опис