Удосконалення технології оброблення води для виробництва фруктового пива

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Удосконалення технології оброблення води для виробництва фруктового пива / О. О. Коваленко, І. В. Мельник, Т. П. Григор’єва, Р. В. Березецький, О. В. Єльніков // Вода в харчовій промисловості : зб. тез доп. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф., Одеса, 25–26 берез. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 57–58 : табл. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
технологія оброблення води, виробництво пива, фруктове пиво
Бібліографічний опис