Перегляд за Автор "Григор’єва, Т. П."
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАдаптація до змін клімату і можливі шляхи пом’якшення його наслідків(2020) Григор’єва, Т. П.; Кірова, Ю. Ю.
- ДокументГігієнічні та інші проблеми фасованих питних вод(2021) Григор’єва, Т. П.; Савицька, Я. В.
- ДокументДосвід подолання академічної недоброчесності в ЗВО(2020) Коваленко, О. О.; Ємонакова, О. О.; Новосельцева, В. В.; Григор’єва, Т. П.
- ДокументДослідження зміни показників якості мінеральної природної столової води в процесі її зберігання в пластиковій тарі(2021) Коваленко, О. О.; Скрипниченко, В. М.; Григор’єва, Т. П.
- ДокументДослідження зміни якості фасованої в ПЕТ(Ф)-тару природної мінеральної негазованої води протягом регламентованого терміну зберігання(2022) Григор’єва, Т. П.; Скрипниченко, В. М.; Коваленко, О. О.; Ляпіна, О. В.
- ДокументЕкологізація водоспоживання як мотиваційний чинник для виробництва(2020) Григор’єва, Т. П.Харчова промисловість є значним споживачем питної води. Крім того вона є найбільш вимогливою до якiснoгo стану водних джерел, oскiльки від цього безпосередньо залежить якість харчової продукції та її смакові властивості.
- ДокументЗміна клімату – вирок чи випробування?(2020) Григор’єва, Т. П.
- ДокументМетодика підготовки модельних розчинів для експериментальних досліджень процесів мембранного очищення стічних вод від барометричних конденсаторів консервних виробництв(2012) Коваленко, О. О.; Григор’єва, Т. П.Оскільки консервні заводи є сезонними підприємствами, а експериментальні дослідження мембранних процесів очищення барометричних вод виконуються протягом року, то виникла необхідність в розробці методики підготовки модельних розчинів із необхідним хімічним складом.
- ДокументНауково-практичні конференції як складова взаємодії науки, освіти та практики у ЗВО(2019) Стрікаленко, Т. В.; Григор’єва, Т. П.Необхідність формування та розвитку дослідницьких умінь - це важлива складова у процесі фахової підготовки майбутніх бакалаврів і магістрів, основа для здійснення дослідницької діяльності в контексті обраного фаху. Не менш важливим, з огляду на вищеназване, є проведення викладачами академії дослідницьких робіт, до яких залучені студенти.
- ДокументОсобливості вимог до якості води у виробництві пива(2021) Григор’єва, Т. П.; Березецький, Р. В.
- ДокументПовторне використання води для питних потреб: досвід, проблеми і перспективи(2019) Войтенко, А. М.; Григор’єва, Т. П.Повторне використання стічних вод може задовольнити до 25 % потреб у питній воді для деяких спільнот, адже передові технології здатні забезпечувати більш високі рівні оброблення та гарантувати безпечну якість такої питної води. Ця задача стає нагальною для регіонів, де почастішали засухи чи зникають інші, доступні джерела водопостачання, а потреби у воді питної якості постійно зростають через збільшення населення.
- ДокументТехнологія збору і оброблення суміші дощової води та сконденсованої атмосферної вологи для подальшого використання підготовленої води на промисловому підприємстві(2021) Коваленко, О. О.; Василів, О. Б.; Григор’єва, Т. П.; Шаповал, Є. О.
- ДокументУдосконалення технології оброблення води для виробництва фруктового пива(2021) Коваленко, О. О.; Мельник, І. В.; Григор’єва, Т. П.; Березецький, Р. В.; Єльніков, О. В.
- ДокументШляхи вирішення проблеми дефіциту води у світі(2020) Григор’єва, Т. П.; Іванова, М. В.