Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення

Анотація
Лабораторний практикум призначений для студентів СВО «Бакалавр» та «Магістр» за спеціальністю 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» за освітньою програмою: «КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ТОВАРОЗНАВСТВО І ЕКСПЕРТИЗА». У лабораторному практикумі, який розроблено викладачами кафедри Товарознавства та митної справи Одеської національної академії харчових технологій, наведені завдання, методичні рекомендації для лабораторних, практичних і самостійних робіт, а також питання для самоконтроля знань по товарознавству господарських товарів, дорогоцінних металів, культурних цінностей, алкогольних напоїв, молочних продуктів, рибних та м’ясних продуктів, зернових культур, кондитерських товарів, цукру, замінників цукру, меду, овочів і плодів та товарознавча характеристика їх пакування. Крім того у лабораторному практикумі також наведені практичні роботи по митному оформленню споживчих товарів та вирішенню практичних ситуацій, які виникають при оформленні товарів, що переміщуються через митний кордон України. Лабораторний практикум також буде корисним практичним працівникам, які займаються питаннями товарознавства та здійсненням митних формальностей при перетині споживчими товарами кордону України.
Опис
Товарознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення : лабораторний практикум до виконання лаб., практ. та самост. робіт студентами СВО «Бакалавр» та «Магістр» / Я. Г. Верхівкер, К. С. Гарбажий, В. А. Луцькова та ін. ; за ред. Я. Г. Верхівкера. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. – 520 с
Ключові слова
товарознавство господарських товарів, експертиза дорогоцінних металів, експертиза дорогоцінного каміння, експертиза культурних цінностей, товарознавча характеристика, алкогольні напої, молочні продукти, зернові культури, кондитерські товари, цукр, замінники цукру, мед, овочі та плоди, пакування, товарознавство, рибні продукти, м’ясні продукти, митне оформлення
Бібліографічний опис