Покращення якості кексів зі шротом льону

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Перспективним напрямком розширення асортименту продукції спеціального, оздоровчого і профілактичного призначення є використання при виробництві борошняних виробів борошна шроту льону. Попередні дослідження показали, що при заміні у рецептурі кексу на дріжджах «Майський» борошна пшеничного на борошно шроту льону у кількості 15% і більше значно знижується газоутворення, що негативно позначається на розпушеності виробів. Тому метою досліджень є пошук заходів для покращення якості кексів з 15% борошно шроту льону.
Опис
Чабан А. Б. Покращення якості кексів зі шротом льону / А. Б. Чабан, А. В. Гріщенко ; наук. кер. О. В. Макарова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, Харків, 8 квіт. 2020 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2020. – Ч. 1. – С. 49.
Ключові слова
правильне харчування, борошно шроту льону, якість кексів, продукти переробки винограду, продукти спеціального призначення, продукти оздоровчого призначення
Бібліографічний опис