Перегляд за Автор "Гріщенко, А. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз стану і тенденції розвитку хлібопекарних підприємств України(2022) Гріщенко, А. В.
- ДокументНапрями інноваційного розвитку хлібопекарних підприємств України(2021) Гріщенко, А. В.
- ДокументПокращення якості кексів зі шротом льону(2020) Чабан, А. Б.; Гріщенко, А. В.Перспективним напрямком розширення асортименту продукції спеціального, оздоровчого і профілактичного призначення є використання при виробництві борошняних виробів борошна шроту льону. Попередні дослідження показали, що при заміні у рецептурі кексу на дріжджах «Майський» борошна пшеничного на борошно шроту льону у кількості 15% і більше значно знижується газоутворення, що негативно позначається на розпушеності виробів. Тому метою досліджень є пошук заходів для покращення якості кексів з 15% борошно шроту льону.
- ДокументРозширення асортименту кексів на дріжджах з підвищеною харчовою цінністю(2020) Чабан, А. Б.; Гріщенко, А. В.