Вивчення впливу дозрівачів на сенсорні показники сушено-в'яленої рибної продукції
Вантажиться...
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Паламарчук А. С. Вивчення впливу дозрівачів на сенсорні показники сушено-в'яленої рибної продукції / А. С. Паламарчук, О. А. Глушков, Н. М. Кушніренко // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 115–118 : табл., рис.
Ключові слова
дозрівачі, сенсорні показники рибної продукції, сушено-в'ялена рибна продукція