Ферментовані харчові волокна як стимулятор росту пробіотичних культур

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Пожіткова Л. Г. Ферментовані харчові волокна як стимулятор росту пробіотичних культур / Л. Г. Пожіткова, Л. В. Труфкаті, Л. В. Капрельянц // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 42–44 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
ферментовані харчові волокна, стимулятор росту культур, пробіотичні культури
Бібліографічний опис