Вплив вторинних продуктів переробки насіння льону на властивості тіста для кексів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Макарова О. В. Вплив вторинних продуктів переробки насіння льону на властивості тіста для кексів / О. В. Макарова, О. М. Котузаки, А. Б. Чабан // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 36–37 : рис. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
вторинні продукти переробки, насіння льону, властивості тіста, кекси
Бібліографічний опис