Огляд способів виробництва і вимог до якості борошна для заморожених виробів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Жигунов Д. О. Огляд способів виробництва і вимог до якості борошна для заморожених виробів / Д. О. Жигунов, Ю. С. Барковська // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 27–28 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
якість борошна, заморожені вироби, виробництво заморожених виробів
Бібліографічний опис