Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Овід
Анотація
У навчальному посібнику викладений теоретичний та експериментальний матеріал із дисципліни «Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока», яка є однією з базових для підготовки бакалаврів із технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Навчальний посібник містить необхідний набір теоретичної інформації про склад молока, дані щодо ветеринарно-санітарної та технологічної експертизи молока, викладені сучасні методи експертизи молока. Навчальний посібник призначений для студентів вищих начальних закладів, які навчаються за спеціальностями 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 181 «Харчові технології», аспірантів та спеціалістів, які працюють у сфері отримання та переробки молока.
Опис
Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока : навч. посіб. / Н. А. Ткаченко, О. П. Чагаровський, Н. О. Дец та ін. ; під заг. ред. Н. А. Ткаченко. — Одеса ; Рівне : Овід, 2018. — 235 с. — Бібліогр. : с. 233-235.
Ключові слова
незбиране молоко, хімічний склад молока, властивості молока, отримання молока, первинне перероблення молока, безпечність молока, якість молока, фальсифікація молока, коров’яче молоко, ветеринарно-санітарна експертиза молока, технологічна експертиза молока
Бібліографічний опис